Vi söker en Systemägare för el- och reglersystem!

Vill du bli en del av vårt team?

Om tjänsten

ELME har en stark orderingång och utvecklar ständigt sin teknikorganisation för att bättre kunna möta den ökade efterfrågan. Nu söker vi en Systemansvarig för el- och reglersystem. Vår teknikorganisation är indelad i två huvudproduktområden med en produktägare för varje. Tvärfunktionellt har vi systemägare som är specialister inom sina områden och som samarbetar med produktägare och medarbetare i respektive produktflöde.

Systemansvarig är ansvarig för alla tekniska- och designrelaterade frågor för produkternas elektriska system och dess komponenter. Det innebär tät kommunikation med övriga teknikgrupper. Som Systemansvarig är du specialist inom ditt område och en viktig resurs till respektive Produktansvarig. Du rapporterar direkt till Teknikchefen.

Tjänsten passar dig som: brinner för teknik, uppskattar att fördjupa dig inom ditt område (elektronik och reglersystem), har ett ansvarsfullt förhållningssätt, har lätt för att samarbeta och kommunicera, kanske har jobbat som elkonstruktör några år och vill ta ett nästa steg i din utveckling genom ett systemägaransvar.

Kvalifikationer som du behöver ha med

  • Du har en Civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet inom elkonstruktion
  • God kunskap i svenska och engelska i såväl tal- som skrift

Meriterande är om du har den här kompetensen också

  • Erfarenhet från fordonsindustrin
  • Har god kompetens i CAD-konstruktion av elsystem
  • Har kompetens inom CAN-bus J1939

Som i alla relationer, är personligheten väldigt betydelsefull

Som person är du tydlig, ärlig, inlyssnande och en god lagspelare. Då du dagligen agerar händelsestyrt parallellt som du planerar mer långsiktiga aktiviteter, behöver du vara bra på att skapa struktur i dina uppdrag. Då du ska arbeta i ett brett kontaktnät krävs det att du har lätt för samarbete och har ett naturligt ledarskap.

Ansökan

För rekryteringen ansvarar Head Consulting Group AB och det är till dem du skickar din ansökan. Om du har frågor om företaget eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Ewa-Marie Åström på telefon 0738 – 01 04 46.

Sista ansökningsdag är 31 december. Vi använder löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Så det är en god idé att inte vänta om du är allvarligt intresserad av jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Befattning:Heltid

Tjänst:Systemägare för el- och reglersystem

Plats:Älmhult