Nu har du chansen att prova hur det är att jobba som konstruktör i ett tillverkande företag! Vi söker dig som studerar till Ingenjör med inriktning mot produktutveckling för en tjänst som Junior konstruktör.

ELME Spreader AB grundades för 40 år sedan och är idag en av världens ledande tillverkare av lyftaggregat för containerhantering. Huvudkontoret med utveckling, konstruktion och tillverkning finns i Älmhult där alla produktionsprocesser sker In-house. Detta innebär att den som får tjänsten har en unik möjlighet att lära sig mer om svetsning, maskinbearbetning, montering och ytbehandling – allt under samma tak!

Arbetsuppgifterna består av att ta fram produktionsutrustning för bland annat lyftaggregat, transporthjälpmedel samt svets- och bearbetningsfixturer. Detta inkluderar design, framtagning av tillverkningsunderlag, testning samt riskanalys. Du bör vara van vid att arbeta i SolidWorks eller motsvarande ritprogram och det är meriterade om du har läst kurserna i riskanalys och hållfasthetsberäkning/FEM-beräkning.

Tjänsten kommer att skräddarsys för att passa dina studier och möjligheterna till sommarjobb är goda. Vill du utvecklas i din roll som konstruktör hos oss någon dag i veckan och under ledigheter? Ta chansen och sök nu!

Skicka din ansökan till: hr@elme.com

Frågor besvaras av HR-chef Håkan Erliksson: 0476-55 801

Tjänst:Extrajobb som Junior konstruktör

Plats:Älmhult