ELME Spreader AB söker en Dokumentationstekniker/Teknisk administratör!

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med text och bild i tekniska manualer som beskriver våra produkters funktioner. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att samla in teknisk information från våra ingenjörer och sammanställa den till en funktionsbeskrivning i text och bild. Underlag består av ritningar, bilder och texter som skall omarbetas och utformas till en snygg layout.

Vi söker dig som har de rätta förutsättningarna att utvecklas i tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du ha god datorvana, vara ordningsam och strukturerad samt ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha en teknisk förståelse, men behöver inte ha en teknisk utbildning. Det är bra om du känner dig hemma i och har arbetat med de vanligaste layoutprogrammen.

Då vi just nu arbetar med att ta fram teknisk dokumentation för vår nya generation produkter parallellt med ordinarie orderkonstruktion har vi en tillfällig arbetstopp som beräknas till cirka ett år. Tjänsten är därför en projektanställning.

För mer information om tjänsten kontakta HR-chef Håkan Erliksson: hr@elme.com

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Urval sker löpande.

Startdatum: Snarast

Befattning: Projektanställning 100 %

Tjänst: Dokumentationstekniker/Teknisk administratör

Plats: Älmhult